Dhool – Aman Dahiya 2019 Lyrics

DHOOL LYRICS

Nav Haryanvi presents New Haryanvi Song ‘DHOOL’ sung & music given by Kabira written by Aman Dahiya, NJ Nidaniya, Rap by NJ Nindaniya & Directed by Dheeraj.

Song credits-:

Song : Dhool
Singer : Kabira
Music : Kabira
Lyrics : Aman Dahiya
Label: Nav Haryanvi

DHOOL LYRICS

 

Tu jiste bhi naate ga
Me bolu na kade
Tere har kahen pugau gi
Teri ban jangi jutti me
Tu chaale sula pe
Tne kaate te bachau gi

Tera hota ho nfaa mne dhar tu gahane
Tera hota ho nfaa mne dhar tu gahane
Byaaz chod chaee saara mool rakhe le
RTu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le
R.Tu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le

Kabira

Dhup me main tere liye chaa ban jaungi
Tu chaadar bna ke maine odh liye thand me
Dungna milega pyar jitna tu devega
Na kde kise cheez ka krungi gamand me
Main na khati maine khyaala ke meh yaad rakhiye
Main na khati maine khyaala ke meh yaad rakhiye

Mera naam ki bna k bhul rakhe le
R.Tu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le
R.Tu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le

R…..tu ho jaga biran
Koi bujhe nhi ga tne
Fer maine chod ke ne
Kuch sujhe nhi ga tne
Me raam maan ri thi
Log deve ge r…gaal
Kde meri dhaal koi bhi
Pooje nhi ga r…tne

Tere gail ya bedardi julm ho jaagi
Jab jindgi nindaniye film ho jaagi
Tu bhul ke bhi himmat na haariye kde
Main tere gail ban ke khdi kalam ho jaagi
Chup chap tu khud me he khoya jab rahavega
Kyu bolta nu puche gi r..jani r…jani
Je bole bhi ga Kise te r..kuch samjh ni aana
Gaharayi teri baatan ke mah hojagi ghani
Fer ib ki r..dhaala tu mane todiye r.. na

Loga ke khane pe maine chodiye tu naal
Je makhmal ke gadda pe bhi aave na r..nind
Tu bna liye sirhana unn baatan ne meri
Je aajaya maada tem maada maan mt kriye
Tu likh likh bech diye yaadan ne meri

Dahiya dahiya likhti me mar gi r..haatan pe
Tu beej kyu bighan aale boo ra hai
Na hi uski me gail hi iski me gail
Yo to khaamkha ka bahem tere ho ra hai
Aape laawe iljaam aape deve tu saja
Aape laawe iljaam aape deve tu saja

R…nindaniye tu khud me bhi jhaak le
R…nindaniye tu khud ne bhi jhaak le
R.Tu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le
R.Tu jaise bhi khave ga main to nuye rah lungi
Maine paira ki bna k chaee dhool rakh le

DHOOL LYRICS IN HINDI 

तू जिसते भी नाटे गा
मैं बोलू ना कदे
तेरे सारे कहन पुगाऊंगी
तेरी बन जांगी जुती मैं
तने कटाया तँ बचाऊंगी
तेरा होता हो नफा मैंने धर दे तू गहने
तेरा होता हो नफा मैंने धार दे तू गहने
ब्याज छोड़ चाहे सारा मूल राख ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले
कबीरा
धूप में मैं तेरे लिए छा बन जाऊंगी
तू चादर बना के मैंने ओढ़ लिए ठंड मैं
दूगना मिलेगा प्यार जितना तू देवेगा
ना कदे किसे चीज का करूँगी घमंड मैं
मैं ना कहती मैंने ख्याला के मह याद राखिये
मैं ना कहती मैंने ख्याला के मह याद रखिये
मेरे नाम की बना के भूल राख ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले
र…तू हो जागा बिरान
कोई बुझे नही गा तने
फेर मैंने छोड़ के ने
कुछ सूझे नही गा तने
मैं राम मान री थी
लोग देवेगें र…गाल
कदे मेरी ढाल कोई
पूजे नही गा र…. तने
तेरे गैल्या या बेदर्दी जुल्म हो ज्यागी
जब जिंदगी निंदानिये फ़िल्म हो जागी
तू भूल के भी हिम्मत ना हारिये कदे
मैं तेरे गैल बनके खड़ी कलाम हो जांगी
चुप चाप तू खुद मैं ही खोया जब रहवेगा
क्यों बोलता ना पूछे गी र…जनी र…जनी
जै बोले भी गा किसे तँ र…कुछ समझ नही आना
गहरायी तेरी बातां के मह हो जागी घनी
फेर इब की र..ढाल तू मैंने तोड़िये र…ना
लोगा के कहने पै मैंने छोड़िये तू ना
जै मखमल के गद्दा पे भी आवे ना र..नींद
तू बना लिए सिरहाना उन्न बातां नँ मेरी
जै आज्या माडा टेम माडा मन मत करिए
तू लिख लिख बेच दिए यादां न मेरी
दहिया दहिया लिखती मैं मर गी र…हाथां पे
तू बीज क्यों बिघन आले बो रा है
ना ही उसकी मैं गैल ना ही इसकी मैं गैल
यो तो खामखां का बहम तेरे हो रा है
आपे लावे इल्जाम आपे देवे तू सजा
आपे लावे इल्जाम आपे देवे तू सजा
र…निंदानिये तू खुद मैं भी झाँक ले
र….निंदानिये तू खुद मैं भी झाँक ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले
र….तू जैसे भी कहवे मैं तो नुये रह लुंगी
मैंने पैरा की बना के तेरे धूल राख ले

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *